окулус | блоги | андрей бондаренко | статьи | хорарне питання. акція солідар...

Хорарне питання. Акція солідарності

Суть пропозиції проста.
Повноцінний аналіз хорарного запитання – за ту оплату, яку ви зараз можете собі дозволити.

Список полученных отзывов (сообщений):
Имя Отзыв (сообщение)
galaxyalex
Дата поступления: 14.06.2022 19:02

всё было видно по карте Зеленского. Мы в 2019 обсуждали её и я четко сказал:" кризис среднего возраста Зеленского будет сильно икаться Украине а возможно и всему миру". Гадать можно по чему угодно, хоть по чаинкам в вашем утреннем чае. Всё синхронно со всем.

У него тау-квадрат с в фиксированном кресте Уран замкнул, синхрон сработал.

naf_naf
Дата поступления: 14.06.2022 17:34

на таро, на превеликий жаль, я видела войну месяца за полтора определённо. но в ужасе тогда смешала карты и много дней отгоняла мысли как страшный сон - хотелось верить во что угодно: ошибка в трактовках, инерция инфополя, коллективно-бессознательная предвзятость.. даже не сфотала себе для истории, как обычно делаю. страшно было оставлять хоть вероятность. и логику всего происходящего, которая целеустремлённо, собственно к этому вела и раскручивалась в пространстве с 2014 года, пробовала отключить, но блин... задним умом и безо всяких уже карт ведь практически очевидна здесь по сути-то безвариантность. ужасно, но страшный пазл всё же сошёлся. испытание духа, веры нашим народам, конечно, просто на грани фола. взываю к верховной справедливости, молюсь всем богам и держу кулачки за едину Украину - иначе швах всем

Андрей Бондренко
Написать письмо автору Дата поступления: 14.06.2022 15:52

З приводу ментальних блоків і обмеженості мовно-понятійного апарату не можу не погодитись, і теж говорив про це колись в контексті недосконалості навіть найчесніших і найкращих мунданних прогнозів.

Ирина Звягина
Основатель сайта Окулус, модератор
Написать письмо автору Дата поступления: 14.06.2022 13:24

Чи зможете Ви зробити прогноз на навалу інопланетян? Чи все ж таки наш мозок прогнозує можливості в рамках коридору реальності, як її сприймає? Перед війною я писала, якщо логічно, то війна буде, але я її не бачу. От цими ж самим словами. Чому не бачу? Тому що не хотіла бачити, бо системи самозахисту ставили блок на цій можливості. І я знаходила інші, бо одна й та ж астродинаміка означає багато чого. Або різні варіанти ходу війни.

Але зараз вже є контекст. Є все для прогнозів. Ми вже не боїмося вимовляти це кляте слово "війна".

А у хорарах бажаю Вам успіху. Вони корисні зараз для тих, кому треба зробити вибір. У руках майстра хорар це потужний інструмент.

Андрей Бондренко
Написать письмо автору Дата поступления: 14.06.2022 10:46

Вже очевидно, що цього всього недостатньо для прогнозу. Найбільшу війну в Європі після ДСВ, від якої трусить весь світ, всі континенти, мунданними астрологами не було зпрогнозовано. Про що тут далі говорити? Про те, як прикольно програлися ті чи інші констеляції постфактум? Це просто потеревенити, а не прогноз. Прогноз це те, чим можна скористатися. І тільки так. Я своїми користуюся, в т.ч. для власних потреб. Хто з астрологів хоча б скинув гривню, коли було по 28? (або рублі за порєбріком). Хоча б так, але це вже щось. Або хтось попередив когось про наземний наступ і всі жахи, які по тому настали? Якщо хтось щось прогнозує, а сам діє, ігноруючи власний прогноз, тут щось не так, м’яко кажучи.

Ирина Звягина
Основатель сайта Окулус, модератор
Написать письмо автору Дата поступления: 14.06.2022 10:07

і лідерів країн.

Ирина Звягина
Основатель сайта Окулус, модератор
Написать письмо автору Дата поступления: 14.06.2022 10:06

"Оскільки для астрологічного аналізу перебігу війни потрібні достовірні та повні вхідні дані, яких немає ні в кого з нас,"

- в нас є карта початку війни, є карти країн-учасників.



 

Оставить отзыв

Всего отзывов: 7
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом