окулус | блоги | ирина звягина | гороскопы войны | чи закінчиться війна в україні...

Чи закінчиться війна в Україні у 2022 році?

13 - 14.08.22 Марс уточнює трин з Плутоном, Сонце - опозицію з Сатурном. Час від чогось відмовитись, добровільно віддати, пожертвувати, ніж відберуть наприкінці серпня. Тут треба відчувати, яка в тебе позиція - ти той, хто віддає, чи той, для кого прийшов час щось повернути.

Добре, що нема зараз сильного впливу Нептуну, який би напустив мари та туману. Марс тільки відійшов від точного аспекту з Нептуном, але зберігає енергетику бісекстіля Марс-Нептун-Плутон. Йде перерозподіл енергетичний.

І я бачу тут перевагу для ЗСУ, бо через екстериоризується тема війни. Ми дивимось точні аспекти, екзакти, бо саме вони нас направляють до резонансних карт, і зараз саме до гороскопу України. Марс Украіни у 26-му Діви, Марс актуальний - у 26-му Тільця. Це точний трин. Що там за знаки вчора-сьогодні і два дні попереду? Попідрізали транспортні артерії на півдні? Вже всі? Не треба нічого особливо показового; просто тенденція. Це я ще так пишу, бо мені в моїх розкладах по ходу війни постійно випадає Король Дисків. І треба покластися на стратегічні плани керівництва ВСУ. Бо Король Дисків це вже точно не Зеленьский. А Король Дисків не квапиться, його діло – стратегія.

У 1999-му році затемнення 11 серпня було пов"язано з великою тривогою астрологів і езотериків. Світила тоді були у Великому Хресті с Вузлами, Марсом, Сатурном та Ураном. Край негативна конфігурація. І після цього затемнення до влади прийшов Путін, інаугурація якого відбулася 7 травня 2000 (12-05). Це карта харизматичного лідера і великих амбіцій. І що цікаво - саме 2022 рік для Путіна в транзитах по цій карті визначальний. Бо сонячний стеліум у Тільці в квадраті з Ураном, зараз знаходиться піл впливом транзитного Урану. Путін прорахувався з ворогом. Планував війну проти України, а Уран (управитель 7-го дому і його елемент) зробив йому сюрприз в особі колективного Заходу. На то й він і Уран, щоб ламати плани.

Який діапазон часу є у Путіна, щоб вирулити з цієї пастки? – До квітня 2023-го. Далі карта втрачає активну динаміку, то і кремлівський кащей почне втрачати сили і вплив. Ця карта не довгострокова, бо це лише інаугурація, але вона має багато резонансів з картою сонячного затемнення у серпні 1999-го року, якщо враховувати ще й асцендент-десцендент карти інаугурації. Хто пам ятає – тоді карту затемнення пов" язувли з черговим кінцем світу, і всі полегшено зітхнули, коли той час минув. Але на акцентних точках затемнення прийшов Путін, і ось тепер, коли Уран дістався до енергетичного центру, сонячного стеліуму карти інаугурації, почалися ключові події, пік його імперських планів. Саме восени2022-го все і вирішиться – наскільки Путіну вдасться запустити щурові пазурі в українську землю і вдержати їх там. І скажу я, що карта інаугурації досить сильна, але є колективний логос, от він і вирішить, куди хитнуться терези у цьому світі, чи ще тяжіє світ до автократизму.

Якщо подивитися карту затемнення 1999 року, то асцендент її на Київ у 18-му градусі Скорпіону, там, де Плутон гороскопу України. І поруч у 17-му градусі Марс. Вже тоді Україна була попереду всієї планети, але про те ще не знала, яка роль їй уготована. Це затемнення вказувало на війну, яка і розпочалася у 2014-му, але зараз ми ті карти дивитися не будемо, бо зараз нас цікавить, що станеться ближчим часом. До речі, Біла Луна поруч з асцендентом і Марсом в карті затемнення – на боці яких сил воює армія України.

Щодо стратегії Путіна, писати не буду. А от по ВСУ бачу, що не треба дуже поспішати. Міцно тримати ті кордони, що є, саме восени, і по одному рубати пазури путінської армії, знекровлюючи її, беручи на ізмор, використовуючи точну далекобійну зброю, яка дістає всюди, де треба. Я бачу перелом, але не бачу швидкого контрнаступу. Весь час цієї війни, і до 2024-го Нептун в транзиті проти Марсу України. Це не дає можливості діяти швидко, але дає постійну допомогу світу. Марс у жовтні переходить у ретро-фазу в квадраті до Марсу України, то це теж не тема контрнаступу, але ретроградність Марсу – це для всього світу, тормоз для військових дій. І Путін втрачає свій час, якого в нього залишилося небагато.

Головне для ЗСУ – не погоджуватися на перемир" я. Бо по умовах зараз не може бути ніякого компромісу. То виходить, якщо Україна буде тягнути час, то це наближає нашу перемогу (і перемогу світу), якщо ж іти напролом, то зірки на те не вказують, і успіх буде сумнівний. І треба мудро діяти тактично, щоб максимально зберегти ті ресурси, особливо людські, що в нас є.

Статьи, Прогнозы и Гадания на Таро


Оставить отзыв

Всего отзывов: 11 | Смотреть все отзывы
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом