окулус | блоги | ирина звягина | астродинамика | брак інформації

Брак інформації

13 - 17 вересня Сонце в опозиції з Нептуном. Аспект кілька днів буде уточнюватися, але в мене вже виникло відчуття браку інформації з оточуючого світу. Не тільки Арестовичу перекрили кислород. Якось послухала його - ні, це вже не ті новини, що він подавав у березні. Тоді відчувалося, що доступ в нього таки є. Військові зробили саме те, що треба - повністю заборонили розголошення своїх планів і навіть результатів. Тільки по відмашці дозволено подавати вже закріплений результат.

Але наткнулась у Тараса Чорновола на фразу - "Чекаємо якихось реальніших повідомлень, бо це якраз схоже на те, що я писав: коли українців через скупість офіційної інформації підсаджують на рашистські пабліки, а потім через них можуть робити якісь провокаційні дії."

Обережно з Холмогоровим, Гіркиним та іншими, хоча ворогів треба переглядати. Але...

Саме через скупість своєї інформації цікавість до ворожої, особливо до їх істерії, посилиться у найближчі дні опозиції Сонця до Нептуну. Інформаційний простір буде використовуватися для нагнітання невизначеності і маніпулювання брехнею.

Що краще робити на опозиції Сонця з Нептуном? - не шукати, а чекати. Бо те, чого прагнеш, буде оманою, а те, що само тебе знайде, або тобі відкриється - буде тим, що потрібно саме зараз.

Статьи, Прогнозы и Гадания на Таро


Оставить отзыв

Всего отзывов: 1 | Смотреть все отзывы
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом