окулус | блоги | ирина звягина | гороскопы публичных личностей | орбан обирає сторону зла?

Орбан обирає сторону зла?

"Віктор Орбан усвідомлює, що наразі він практично єдиний глава уряду в ЄС, який не хоче продовження санкцій, але він сподівається, що після виборів у вересні в Італії буде сформовано уряд, який буде підтримувати його позицію.

Щодо майбутнього ЄС, Орбан допустив, що єврозона і навіть сам Європейський Союз можуть розвалитися до 2030 року. До речі про те, чому Угорщина доводить, що чужа для європейської ціннісної цивілізації, читайте у статті: Угорщина обирає сторону зла. Знову, як у 1939 році..."

*

Дата народження Орбана 31.05.63

Сонце в гороскопі Орбана в квадраті з Плутоном і секстилі з Юпітером. Деструктор по суті і життєвій місії. Хтось повинен нести цю функцію, і реформаторська схильність в нього є (поєднання Марса з Ураном), але це скоріше заперечення чогось (як скажімо було з абортами) чи дії, спрямовані на руйнування, як зараз ми смостерігаємо його риторику по відношенню до євросоюзу, який до речі постійно Угорщину підтримує мільярдними дотаціями, і його гра на боці росії. Але можливостей йому доля приготувала теж неміряно.

Не буду писати багато, хоча продивилася кілька його прогнозних карт, щоб усвідомити загальну картину динаміки його життя. Вкажу тільки на те, що очікується у найближчі роки, бо нас це цікавить у зв язку з війною і впливом Орбана на процеси в ЄС.

*

Кожна помітна політична фігура, яка на ментальному плані вибудовує модель майбутнього і свою особисту роль і участь у цьому процесі, для астролога проектується на карту в своїй особистій динаміці. І можна побачити, які можливості чи перешкоди доля приготувала наперед, чи буде це занепад, чи зріст, чи велика небезпека.

По космограмі Орбана на наступні кілька років це буде непередбачуваний хід подій і великі провокативні випробування через дію транзитного Урану у дисонансних аспектах до Меркурію, Марсу, Сатурну і Урану його гороскопу. Це може повністю зруйнувати його плани, та і не тільки плани, але й попередні досягнення. Іноді буває так, що людина приймає виклик і сама стає цим проявником дії Урану для світу. Але є деякі штрихи, що вказують на те, що сили в Орбана для такого виклику вже недостатньо.

Що ж, для України ця постать має негативний вплив на трансформаційні процеси, які відбуваються в ЄС, тому негативна динаміка в його карті це той необхідний штрих, що вказує - скоро для Орбана гра на боці москви будет не на часі.

Десь він завчасно не підстелив соломки. Хоча яке там страхування, коли в грі Уран...

Статьи, Прогнозы и Гадания на Таро


Оставить отзыв

Всего отзывов: 2 | Смотреть все отзывы
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом