окулус | блоги | ирина звягина | гороскопы публичных личностей | соляр петра порошенка 2022-23 ...

Соляр Петра Порошенка 2022-23 р.

26.09.22. День народження Петра Порошенка.

Часу народження ми не знаємо, але очевидно, що в нього включився новолунний соляр. Таких буває не так багато за життя, і кожного разу це початок нової теми.

По тих, хто відіграє певну роль в житті суспільства, теж можно робити прогнози. Порошенко має свою електоральну підтримку, найбільш аргументовану, патріотичну, тих, хто буде завжди голосувати за нього. І соляр Порошенка це свого роду прогноз реальності для цієї групи, прогноз їх цінностної картини, електорального вектору.

Що мені не подобається, це тау-квадрат з точки новолуння у солярі з Юпітером натальним и транзитним. Порошенко змушений робити не те, що хотів би. Але так в нього виходить і завжди по життю, бо це і натальний квадрат Сонця з Юпітером. Шлях вперед, всі його наміри витікають із боротьби. Вічне самоствердження.

Оскільки він завжди десь на передньому фланзі, то по динаміці його гороскопу можна дивитися, який буде рік для України, бо Порошенко повністю інтегрований в проблеми країни, іі цілі . Легким не буде. Опозиція Урану до Нептуну натального це ситуація хаосу, непередбачуваних подій, швидких змін.

А от трин Нептуну солярного до Марсу натального це позитивний аспект. Завжди ця пара проходить по ситуаціях, де людина проявляє харизму. Підтримку Марсу дають и Меркурій з Венерою солярні у секстилі до Марсу нат.

У прогресіях та ж сама картина - прогресивне новолуння. Та і це не все. Сонце прогресивне перед новолунням змінить знак, перейде до Стрільця, і новолуння буде у 1-му градусі Стрільця. Зміна знаку у прогресіях це теж нова тема, новий шлях.

Венера у бісекстилі з Плутоном і Нептуном у прогресіях - теж знак прибуваючої сили і впливу.

Великі зміни, дуже великі. То якщо так у Порошенка, то і там, де він опікується, буде все під контролем. З днем народження, пане президенте!

Статьи, Прогнозы и Гадания на Таро


Оставить отзыв

Всего отзывов: 2 | Смотреть все отзывы
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом