окулус | блоги | ирина звягина | астродинамика | 30 - 5.02.23. квадрат сонця з ураном,...

30 - 5.02.23. Квадрат Сонця з Ураном, Венери з Марсом. Чи можливий наступ

Попереду в нас небезпечний тиждень. Сонце поступово уточнює квадрат з Ураном, а Венера – з Марсом. Місяць зростає. І з понеділка по середу у Близнюках він прискорить переміщення і повітряних мас (стане вітряно), людей і інформації. Прискорення подій на війні. Юпітер зараз має велику швидкість, і наближається до Марсу гороскопу росії. Наступ з боку росії буде. І скоріше за все критична точка – 4 лютого.

З боку України – великий спротив. Коли я дивлюся карту швидких прогресій (місяць за рік), то картина виглядає як кулак –сонячний стеліум, повна концентрація, сила, спрямована на ураження ворога. Але якщо для наступу з боку України були умови восени і на початку зими, то зараз це не зовсім доречно. Треба стягувати підкріплення і допомогу.

Квадрат Сонця з Ураном це попередження про небезпечність ініціативи, взагалі для всіх, крім особистостей, які володіють даром передбачення або мають особливе розуміння архетипу Урану. Але з боку росії зараз ми будемо спостерігати намагання пришвидшити і змінити хід подій, зробити щось таке, що принесе якусь перемогу, щоб продемонструвати її суспільству. Уран в останнє ( третій раз) заходить к 16-й градус знаку Тільця і стає на опозицію Венери з Плутоном у гороскопі росії. Це збуджує такі енергії (разом з вищевказаними транзитами), що ми ні в якому разі не повинні недооцінювати ворога. Але й робити поспішні дії, грати наввипередки було б недоцільно. Інше діло – відповісти. Але то вже діло нашого генералітету вирішувати – як і коли.

*

Що потрібно мати на увазі кожному з нас? – будуть непередбачувані ситуації, аварійність, висока нервова напруга, необхідність швидко приймати рішення. Великий ризик зриву, кризи, розриву відносин, або дуже швидкого зближення. Велика вірогідність рішень про розлучення (велика швидкість Венери, Юпітеру, Плутону, і головне – квадрат Урану).

Трохи амортизує подіїї невелика швидкість Меркурію і Марсу, і те, що Меркурий у Козерозі. Оцей останній штрих - він на користь ЗСУ.

Тож будьте обережні, передбачливі; зберігайте тонус, сили. І не пийте алкоголь. Бо можете запізнитись з чимось важливим.

Статьи, Прогнозы и Гадания на Таро


Оставить отзыв

Всего отзывов: 0
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом