окулус | блоги | ирина звягина | астродинамика | про збіднений уран і що нам гонять...

Про збіднений Уран і що нам гонять російські астрологи

Рос-кі астрологи гонять хвилю з приводу взривів у Хмельницьку, де начебто пошкоджені були снаряди з сердечниками з збідненого урану і начебто має місце зростання радіаційного фону. Але збіднений уран це не звичайна уранова руда. Де ще використовується збіднений Уран, крім снарядів? - в якості захисної(!) оболонки від випромінювання інших ізотопів або рентгенівського випромінювання. Сам по собі він має фон не вищий від граніту. До речі, у Франції, що стоїть на гранітних плитах, гама фон порядка 45 мкр/на годину, в Україні в середньому 15 мкр/год.

Поки що нема досліджень його впливу на організм людини (частково збіднений уран завжди поступає в організм природним шляхом з водою і їжею). Але розголос з боку русні пішов - бо інформаційна війна! Читачі, що довіряють, прочитали, і докопуватися ніхто не буде.

Колись, років тридцять тому, коли я працювала в радіологічному відділенні СЕС, то парилася з іншого приводу - важких альфа-часток, які можуть потрапити в організм людини через відходи нафто-переробної промисловості. В нас в дачному кооперативі використовувалися такі труби для подачі води для поливу. І якраз привезли їх з місця видобутку нафти. Якщо така важка альфа-частка потрапляє в організм людини, то її звідти не прибрати і вона повільно вбиває організм.

Багато чого небезпечного є нашому світі. Але зараз найбільша небезпека - наш північний ворог. Якщо читаєте - завжди перевіряйте!

Статьи, Прогнозы и Гадания на Таро


Оставить отзыв

Всего отзывов: 2 | Смотреть все отзывы
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом