окулус | блоги | ирина звягина | гороскопы войны | затемнення 28.11.23. сатурн у квадраті...

Затемнення 28.11.23. Сатурн у квадраті до Меркурію гороскопу росії

Майже повний Місяць перед затемненням. Зараз він в Овні. До затемнення ще пройде квадрат з Плутоном, 28-го вранці. В кардинальних знаках, та ще й напередодні затемнення, це може призвести до вибухових подій. Цієї ночі смерть може забрати багато життів. І навіть трин Венери до Урану не надасть несподіваної допомоги, то вже через кілька днів...

У багатьох зараз можуть загостритися психічні проблеми. Емоційні питання потребують перегляду, та чи варто?

*

Щодо війни... Зараз Сатурн транзитний робить квадрат до Меркурію гороскопу росії, точний. Якби навпаки, то було б пожвавлення, а тут - руйнування з середини, у самій структурі, очікування невдачі. Це не одна подія, а тенденція, коли реальність змінюється в бік дисгармонії. І є ще один акцент на це затемення - Сатурн дуже повільний, на початку листопада він перейде у директну фазу. І його разворот - саме на точному квадраті до Меркурію рос. Що означає Меркурій в карті росії? Він керує асцендентом. Це сама страна, народ, здоров"я чи занепад нації, доля народу в цей час. І це співпадає з затемненням.

Я розумію, що є очікування щодо "Лебединого озера". Але то буде, якщо клани вирішать свої питання, а клонів у них досить. І може основна фігура сама плутає зараз карти. Подивимось.

*

*

Фото з мого вікна. Місяць пливе над деревами...

Статьи, Прогнозы и Гадания на Таро


Оставить отзыв

Всего отзывов: 0
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом