окулус | блоги | ирина звягина | гороскопы войны | соляр україни на 2023-24 р

Соляр України на 2023-24 р.

Якщо проаналізувати два соляри України на 2022-23 і 2023-24 роки, то мілітарізація влади була доречна на початку війни (кульмінуючий Марс). Коли президент їздив світом, вдягши гімнастерку, і збирав оплески і зброю.

Діючий соляр має зовсім інший настрій. І суспільство дорослішає, додаючи до діючої ідеології велику дозу фаталізму, бо війна затягується і кінця не видно. Місяць у солярі 2023-го року це не той, що був у 2022-му. Він у напружених аспектах з Сонцем і Сатурном, що означає велике незадоволення і падіння рейтингу фігури, яку народ вважає ключовою в державі. Зрозуміло, що в нас є дві таких фігури - президент и головнокомандувач ЗСУ. Взагалі то ми дивимось владу по 10-му дому, але Сонце так чи інакше це головна фігура. І тут вже вам робити висновок, до кого саме зараз більше претензій і чий рейтинг падає і буде все нижче падати впродовж року. І чи доречні президентські вибори при такому розкладі.

Хоча я можу припустити, що частина народу може бути незадоволена і Залужним, якщо мобілізація буде набирати оберти. Але Марс в солярі знаходиться майже на своєму місці в гороскопі України і має підтримку від Меркурію, Урану і того ж Місяця; віра в збройні сили тримається.

А от щодо влади, то кульмінуюча Венера (тепер замість Марсу) в напруженому аспекті з Юпітером це намагання роздути самопіар, але це вже як участь в гонках з пустим баком. Хоча соляр вказує на те (пробачте мені тавтологію), что влада має велику жадобу до влади і в цьому питанні буде точитися жорстка боротьба.

По питанню армії в цьому солярі все досить перспективно. Ця тема під керуванням Марсу (що найкраще). Про Марс я вже написала вище, які в нього аспекти підримки. І можливо, Уран це все ж таки дещо новітнє, про шо писав Залужний. А традиційно - небо, літаки і радіоелетроника. На цьому аспект трину, і це добре.

Пару слів про опозицію. З цим у солярі важко. Опозиції до діючої влади нема, а та, що була, зайнята війною. Ми дивимось опозицію по 4-му дому соляру. Сподіваюсь, ніхто не вважає Арестовича тією опозицією? Сатурн керує 3-м домом соляру, тож Арестович це іпсо влади з мімікрією під щось нове, але це те ж саме старе - маніпуляція на позитивних очікуваннях.

Гороскоп його в черговий раз розберу. Далі буде

Статьи, Прогнозы и Гадания на Таро


Оставить отзыв

Всего отзывов: 0
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом