окулус | блоги | ирина звягина | астродинамика | 22 - 24.11.23 Інгресія сонця і...

22 - 24.11.23 Інгресія Сонця і Марсу до Стрільця

22.11.23 Сонце в останньому градусі Скорпіону. 24-го за ним до Стрільця інгресує і Марс. Обидві планети втрачають вплив Плутону і отримують вплив Юпітера.

Кілька днів Сонце в гороскопі України з транзитними Сонцем, Марсом і Сатурном будуть в конфігурації тау-квадрата. Крім небезпеки, яка постійно надходить з боку ворога, і зараз буде підсилена, ми маємо і внутрішню небезпеку.

Це не "третій майдан", для якого нема ніяких підстав ні астрологічно, ні фактично. Якщо під вплив тау-квадрату підпадає Сонце, то це перша особа, або особи, які приймають доленосні рішення для держави.

Якщо це Зеленський, то саме транзитні Сонце з Марсом провокують його Марс у "шахті" на ініціативні рішення, що вкрай небезпечно. Ламати зараз значно легше, ніж створювати, особливо коли під цей тразит, але вже квадратом підпадає натальний Сатурн. Будь-яка ініціатива стає вкрай небезпечною. Але є і великий страх, і велика спокуса скористуватися владними повноваженнями.

Якщо це інша особа, що приймає рішення (а хто у нас взагалі зараз приймає рішення?), то може бути зовсім інший розклад відповідно від стратегії або ситуативної тактики, коли стоїть питання про життя і смерть, а Сонце у напружених аспектах і ставить саме ці питання. Краще було б, щоб зараз політична влада не перебирала на себе ці енергетичні потоки.

Статьи, Прогнозы и Гадания на Таро


Оставить отзыв

Всего отзывов: 0
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом