окулус | блоги | ирина звягина | гороскопы публичных личностей | гороскоп марьяны безуглой

Гороскоп Марьяны Безуглой

Ітак Мар"яна Безугла і те, як її гороскоп резонує з гороскопом України.

Я не ставлю діагнози. Я описую гороскоп так, як його бачу.

*

Досить цікава конфігурація - Венера в опозиції до Сатурну з Ураном у Точках Овну (Рак, Козеріг). Точки Овна це завжди публічний резонанс, фокус уваги суспільства. Але який то фокус, якщо Венера в опозиції з Ураном? - завжди скандальний. Тяжіння до винятковості, ексцентричність, захопленість ідеєю, незалежно від того, низька вона чи висока. Імпульсивне божевілля.

Гороскопи Арестовича і Безуглої - типові гороскопи меркуріанців. Відмінне володіння словом, жонглювання словами як завгодно і для якої завгодно мети. Мозок рухливий, підступний. Відстутність моральних понять, тверезості суджень, але хитроумне плетіння словес і маніпулювання страхами і очікуваннями аудиторії.

Меркурій в гороскопі Безуглої в тау-квадраті з Місячними Вузлами. Теж цікаво, бо виходить, що її головне еволюційне завдання стосується саме відповідальності щодо функцій Меркурія - роботи зі словом і через комунікації. Підтримки тут нема, вкрай жорсткі умови, відповідальність, і якщо йде не тим шляхом, то покарають саме через Меркурій, а це - розумова діяльність.

*

Чорна Луна, Ліліт, гороскопу Безуглої в точному поєднанні з Сонцем гороскопу України. Тож очевидно, чим вона є для українського етносу. Чому саме цей акцент? Поєднання планет в синастріях найбільш показові. Зрозуміло, що трини в цій синастрії допомогли Безуглій багато чого отримати від держави на власний рахунок.

*

Ще одна вагома конфігурація - тау-квадрат Сонце-Марс-Ліліт, відьмовська така конфігурація, саме вона підпаде через деякий час під вплив Урану транзитного. Сама по собі вкрай бунтівна і нестабільна, ця конфігурація через вплив Урану призводить до розладу між думками і діями, самоствердження через заперечення, підпадання під насилля і репресії.

*

Це велика помилка Безуглої - піти проти авторитету Залужного. Зачепити його вона зі своїми "здібностями" могла, але по квадрату Сонця з Марсом найбільша небезпека і випробування чекають саме на неї.

Від своего гороскопу, його динаміки не сховаєшся ніде і ніяк.

Статьи, Прогнозы и Гадания на Таро


Оставить отзыв

Всего отзывов: 0
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом