окулус | блоги | ирина звягина | астродинамика | зміна напрямку руху меркурія і...

Зміна напрямку руху Меркурія і тестування настроїв суспільства. Січень 2024

Якщо ви помітили, зміна напрямку руху Меркурія сталася у 23-му градусі Стрільця. Це точний секстиль до Місяця в гороскопі України. А Місяць екстериоризує всі теми, якими живе суспільство.

Це дуже важливий час, коли ми отримуємо суперечливу інформацію, яка збурює хвилі емоцій, бо Меркурій уточнює квадрат з Нептуном в актуальній динаміці.

Нам багато чого вкидують зараз навмисне, щоб дослідити реакцію на ті чи інші ініціативи влади. Не те, щоб була прийнята пропозиція про розшарування на бідних і багатих при проведенні мобілізації і надати комусь офіційну можливість відкупитись від призову, а щоб перевірити, чи є настрій суспільства на протестні акції і скільки ще є запас "хатаскрайності", коли щоб не робила влада, народ терпить, аби це не стосувалось кожного окремо.

На квадраті Меркурия з Нептуном завжди йде якесь маніпулювання, бо природа такої планетної взаємодії це створення такого собі розчину, в якому "заквашуються" нові процеси, з яких потім виходить щось зовсім інше, бо ніколи по Нептуну не буває так, як планувалося, але спокуса є. Зараз тестуються (промацуються) варіанти, кидаються кулі в різні боки, провокуються емоційні хвилі, бо це час спостерігачів, маніпуляторів, злодіїв, крадівників і хакерів.

В такий час треба просто чекати і спостерігати, бо правди нема, або вона відкривається під час відливу, коли спадає емоційна хвиля, і тоді правда досить неприваблива і нема розуміння, що з цим робити.

Так буде ще тиждень. До Нового Місяця 11 січня, коли Меркурій вийде з квадрату з Нептуном.

*

Гороскоп на январь 2024

Статьи, Прогнозы и Гадания на Таро


Оставить отзыв

Всего отзывов: 0
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом