окулус | блоги | ирина звягина | гороскопы публичных личностей | гороскоп степана бандери і сучасна...

Гороскоп Степана Бандери і сучасна війна

Здавалося б неймовірно...

*

День народження Степана Бандери – 1 січня 1909 року. І от що цікаво – як все пов’язано у світі, навіть коли людини вже давно нема, а її гороскоп резонує з подіями майбутнього. Сонце гороскопу Бандери - у градусі Урану гороскопу Незалежності України, у королівському 11-му Козерога.

Якщо оцінити транзити на день викладення акта відновлення української держави 30.06.1941, автором якого разом з Ярославом Стецьком був Степан Бандера, то це була фатальна картина точного Хреста з місячних вузлів гороскопу Бандери і карти цього дня. Це коли зовнішні умови не дають надії на успіх. Але був в цих транзитах посил до майбутнього – точний трин Плутону транз. до Сатурну Бандери. Це треба було робити навіть, якщо мета віддалялася на непередбачуваний термін.

А от якщо подивитись прогресії гороскопу Бандери на цей, самий визначальний період війни, то Марс прогр. став у точний секстиль саме до цього градусу його Сонця і Урану Укр. у 2023-му. Людини вже більше, ніж півсторіччя нема, а гороскоп чітко вказує не перебіг подій, які становили сенс його життя. Це ж прогресія, яка могла бути лише раз, і вона склалась у гороскопі на 2023-24 роки. Бандера точно б воював за Україну.

Але є ще більш важлива динаміка в прогресіях по гороскопу Бандери – Сатурн прогр. в період до 2035 року знаходиться в тау-квадраті до опозиції Меркурію, Урану – Нептуну гороскопу Бандери. Ця опозиція важлива тим, що в неї входить ще й Сонце, але квадрат Сатурну прогр. до Сонця Банд. вже позаду, і дія його перепадала на часи розвалу радянського союзу.

Не було при житті Бандери особливої динаміки Сатурну, але вона склалася зараз, коли прогресивний Сатурн починає уточнювати квадрати з Меркурієм, Ураном і Нептуном. Це "революційна" вісь в гороскопі Бандери, підтримана трином з Юпітером; тому і така виняткова популярність, на рівні символізму.

Але квадрати Сатурну прогр. до планет цієї опозиції в наш час - то і наша війна, і наші біди. І знову - відстоювання незалежності. І розійдеться ця динаміка після 2035-го, як це я вказувала і в інших своїх прогнозах.

Але частково розійдеться до 2027-го, на що я вказувала в прогнозах термінів війни. Мені це досить дивно і цікаво, знайти такого роду підтвердження в гороскопі Степана Бандери, але виходить, що нема прошлого, сучасного і майбутнього, все існує одночасно, пов"язане і взаємовпливове... Принаймні, ми знаходимо цьому підтвердження в гороскопах.

Але чи дає динаміка гороскопів померлих героїв підтримку егрегору, чи тільки розставляє акценти для тих, хто бачить...

До речі, Марс гороскопу Порошенко знаходиться точно на Марсі Степана Бандери, 25-му Скорпіона, в опозицію до якого в 2024-му році йде Уран.

Але про гороскоп Порошенко і його динаміку трохи згодом.

Статьи, Прогнозы и Гадания на Таро


Оставить отзыв

Всего отзывов: 2 | Смотреть все отзывы
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом