окулус | блоги | ирина звягина | гороскопы публичных личностей | гороскоп данила гетманцева

Гороскоп Данила Гетманцева

Іноді буду публікувати короткі гороскопи відомих осіб, точніше, астродинаміку, бо нікого зараз не цікавить опис гороскопів, а лише, як ці «особливі» люди резонують з життям держави і нашим з вами.

Чому такі гороскопи цікаві для мене, і я готова виділити трохи часу, щоб їх розглянути? Бо в них теж є вказівки на вектори, тенденції, запити, очікування, які цим людям делегує український егрегор. Який сам по собі досить неоднорідний. Це і хід війни, бо від тих, хто нагорі, нажаль, багато чого залежить. І якщо ми бачимо, що така людина "тоне", і таких, там нагорі, багато - то чи не потягнуть вони і нас за собою? А може, треба скинути баласт?

*

Почнемо з Данила Гетманцева. 26.04.1978

Нардеп від слуг народу, очолює Комітет ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики, в минулому помічник Сівковича протягом чотирьох скликань, якого СБУ вважає керівником російської агентури в Україні (зараз знаходится в росії і працює на ФСБ).

Дос’є Гетманцева досить цікаве, як і розслідування, які проти нього ведуться. Але він спокійно продовжує працювати в команді слуг.

Мене ж цікавить суто астрологічна динаміка його діяльності і те, які виклики чекають на цю людину.

В гороскопі Гетманцева є цікавий резонанс з гороскопом Зеленського. Сонце Гетманцева в точному поєднанні з Хіроном (зауважу, що це великий плюс і подарунок долі для людини, яка займається «схемами) у 6-му градусі Тільця в точному квадраті до Сонця і Венери Зеленського у 6-му Водолія. Десь там попереду на них чекає «коса на камінь» чи ще щось непередбачуване, може й не між собою, бо транзитний Плутон зачепить обох в один і той же час, а у Гетманцева ще й Марс у Леві у 7-му градусі, він попаде під той же транзит Плутону, який замкне натальний т-квадрат.

Але це ще трохи попереду, і для деяких українських діючих політиків час Ч ще не настав.

У 2024-му ми бачимо велику напругу від транзитного Урану до планет гороскопу України, майже таким буде і 2025-й. І той же Уран буде робити напружені аспекти до елементів гороскопів багатьох людей, хто має їх у відповідних градусах знаків Тільця, Лева, Скорпіона і Водолія.

Але щоб прогнозувати кардинальні зміни долі людини, треба мати підтвердження у декілька прогнозних картах. В прогресивному гороскопі Гатманцева в останніх градусах Лева зібралося ядро з прогресивного і натального Сатурна, Марса і Місяця. І все це у квадраті до натальної Венери у Тільці. Яка є потужною планетою в своєму знаку, і саме це ставить на Венері особливий акцент – гроші як сенс життя, бо на неї постійно давить натальний квадрат з Сатурном (маломаломало, давай ще!).

І вся ця група у 2024-25 отримає несподіваний вплив від Урану. Чи вислизне Гетманцев, бо в його натальній карті є опозиція Меркурію до Плутону, і якщо він став персоною помітною і «успішною», то вже зрозуміло, що цією опозицією він вакцинований від ударів долі, і мозок його відпрацював різні захисні схеми.

Ми можемо тільки спостерігати, як працює Уран, який в гороскопі Гетманцева у т-квадраті з Сонцем і Марсом, і хоча орби між планетами великі, але такі, що уточнюються. І це можна трактувати, як відстрочений удар долі.

На початок війни в прогресивній карті Гетманцева склалася опозиція Сонця прогр. з Нептуном прогр. Це був виклик для нього, і дії Гетманцова можно прослідити у розслідуваннях з приводу повернення майна Сивковича в Україні. Може хтось ще у чомусь знайде, але таємні оборудки обов"язково були. Бо натура така. Ми ж завжди маємо на увазі контекст.

Зараз до опозиції з Нептуном підходит Меркурий прогр., спочатку стане в опозицію з Нептуном прогр., потім з натальним.

Разом з квадратами від транзитного Урану, а потім від Плутону – навіть важко уявити, що може чекати на людину під суцільним і майже одночасним пресингом повільних планет.

Єдине, що турбує – вся ця кардинально негативна динаміка у гороскопі Гетманцева співпадає з такою в гороскопі України. І тут стає питання – чи то буде боротьба суспільства проти корупції (тільки – як, коли на першому місці війна) і вразливим буде сам Гетманцев, чи то більш застережливі знаки того, що ми всі в одному човні. І нація у 2019-му сама обрала своїх «героїв» у владі і свій шлях.

Сподіваємось на краще.

*

Раздел "Гороскопы публичных личностей" в моем блоге на Окулусе

Статьи, Прогнозы и Гадания на Таро


Оставить отзыв

Всего отзывов: 0
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом