окулус | блоги | ирина звягина | гороскопы войны | плутон до марсу зеленського і закон...

Плутон до Марсу Зеленського і закон про мобілізацію

Транзит Плутону в опозиції до Марсу Зеленського як варіант це загострення взаємодії з військовими. І саме в ці дні і мало відбутися щось, зафіксоване через заяву президента, бо транзитні Меркурій (слово) з Марсом (ініціатива) стали у Великий Хрест з Вузлами транзитними і Вузлами гороскопу України.

Це вирішальні дні, і вони мають проявити у повній мірі позицію президента у стратегії війни (до чого нас готують) і головне - його позицію щодо верхівки військової влади. Бо від армії залежить, чи приймуть військові стратегію команди Зеленського з 6-х менеджерів, які зараз керують країною.

*

Коли я аналізую гороскопи цього року, то мене дуже непокоїть квадрат Урану транзитного до Місяця в гороскопі України. Бо це тема народу і можливого великого збурення або зради і відповідної реакції на неї.

Тема армії є виключно важливою в динаміці гороскопу України на 2024 рік. Але і тут я бачу, що це може бути примус, диктат формальної ієрархії, бо це 6-й дім гороскопу. Президент може використати цю ієрархію підпорядкованості, і скажімо, зняти Залужного з поста главкома. Але тоді запускається інший варіант розвитку подій по динаміці гороскопу України, більш загрозливий і нестабільний.

*

Что, если Буданова готовят на замену Залужному

Соляр Залужного 2023-2024

Соляр Зеленського

Статьи, Прогнозы и Гадания на Таро


Оставить отзыв

Всего отзывов: 0
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом