окулус | блоги | ирина звягина | гороскопы публичных личностей | щодо гороскопу безуглої

Щодо гороскопу Безуглої

Щодо гороскопу слуги народу Мар"яни Безуглої. ЇЇ цинізм щодо Юрія Луценка, хворого на онко, це щось поза елементарною етикою, вже про людяність мовчу.

Все, що треба, вже було сказано в соцмережах. Мене цікавить, що ж там таке в гороскопі, що з людини хейт так і пре.

14.05.88.

Сонце в поєднанні з зіркою Алголь в т-квадраті з Ліліт і Марсом. В купі з контекстом, тим, що про неї знаємо - чи треба продовжувати?) Це - суть, життєва програма і мета. На боку якої сили грати. Для аналогії - як витягнути з колоди карту Таро Диявол.

Але для хейтової популярності цього мало.

Венера і Уран в опозиції по Точках Овну (Ноелю Тілю, автору цього терміну і характеристик, такий приклад прийшов би до душі!). Це і є класичний варіант скандальної популярності. Нічого особистого - те, що зірки кажуть).

Я б сказала, що це досить рідкісні співпадіння в гороскопі, що ткуть особливу картину гри архетипів. І Луценко влучно сказав про "непереобтяжені інтелектом дописи" Безуглої, так воно і є, бо вона "грає" на емоціях, завжди епатує по Венері з Ураном.

Але в цій наглій простоті є дещо прицільне, цинічно-прагматичне; вона обирає ціль сама чи по завданню і б"є досить точно. Їй дійсно не потрібні переобтяжені інтелектом дописи, бо вони спрямовані на електорат, який тільки такі і сприймає.

Безугла це та, що сказала, що порохоботи, як і росіяни, - мають зникнути.

А от цікаво, що скаже вона, коли Уран тр. прийде на Сонце її гороскопу і активізує т- квадрат? Це дійсно цікаво, і ми ще до цього повернемося.

Статьи, Прогнозы и Гадания на Таро


Оставить отзыв

Всего отзывов: 3 | Смотреть все отзывы
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом