окулус | блоги | ирина звягина | астродинамика | февраль 2024. плутон и ближние...

Февраль 2024. Плутон и ближние планеты по Сатурну гороскопа Украины. Перезагрузка командования ВСУ

На жаль, мій прогноз щодо 14 лютого, як відправної точки у трансформації державних інститутів в Україні, демонструє найгірший шлях з можливих.

1-й градус Водолія це точка Сатурну прогресивного в гороскопі України, і Сатурн керує асцедентом гороскопу, презентуючи сутність нації і іі імідж у світі. І саме у 2024-му ми переживаємо найпотужніші трансформаційні процеси під впливом транзитного Плутону, який зайшов у знак Водолія і в градус Сатурну прогр. Далі піде по Сатурну радиксному.

Саме в лютому ближні планети проходять через цей же, 1-й градус, знаку Водолія, вносячи свої доповнення і пояснення щодо того, що відбувається в країні. І якщо це Марс, як 13-14 лютого, - то тригеруючи і прискорюючи розвиток подій. Найкраще, що подарував нам Марс, це потоплення російського десантного корабля «Цезаря Куникова». Треба зауважити, що Сонце у 1-му градусі знаку Діви завжди якимось чином реагує на транзити по 1-м градусам знаків помітними подіями.

Але який ланцюжок в нас виникнув, коли по 1-му градусу Водолія пішли Сонце, Меркурій, Місяць, Марс, і – на підході – Венера?

*

21.01.24 Сонце у 1-му Водолія. Президент Зеленський робить заяву, що не бачить необхідності в мобілізації 500 тис. осіб.

Це саме в той день, коли Сонце стало у поєднанні з Плутоном проти Марса гороскопу Зеленського і у квіконс до Сонця гороскопу України. День, коли вирішується, куди поверне хід війни. Астрологічно - один з найпотужніших і трансформуючих днів року.

5-8 лютого – рішення влади щодо звільнення главкома Залужного. Прийняте на транзиті Меркурія по 1-му градусу Водолія, по Сатурну прогр. і Плутону транз., а оприлюднене на Місяці в цьому ж градусі. Місяць - це народ, його піднесення обо депресія, віра у надійність державних інституцій. І - що ми побачили?

13-14 лютого через 1-й градус Водолія проходив Марс транз. Крім потоплення корабля, чому ми не можемо не радіти, - показові дії влади щодо блокування роботи депутатів від опозиції, зухвале пояснення щодо відмови у дозволі перетину кордону і перешкоджання парламентській дипломатії.

Добре розумію, що частина народу аплодує владі у цій показовій демонстрації свавілля – «сдєдали ми вашего Порошенка!» Але Марс і Плутон на Сатурні це не про низькі емоції і іх підгодовування, а про закручування гайок взагалі, про демонстративні і показові дії.

До речі, 1 грудня, коли Порошенку відмовили у поїздці до Вашингтону, де вирішувалося питання щодо постачання зброї Україні, Меркурій був у 1-му градусі Козерогу, в опозиції до Юпітеру Порошенка. – Перешкоджання міжнародній діяльності саме тій фігурі, яка має найбільші зв’язки і дипломатичний досвід, яку хотіли б там бачити.

*

Далі в нас на підході до 1-го градусу Водолія – Венера. В карті України ця планета вказує на стан наших територій, відносини з партнерами. Це планета війни і миру. І показник дієздатності опозиції. Бо 4 дім, яким Венера керує, - це сектор опозиції.

Тому саме зараз так і активізувалась ця тема, але попереду нас чекають несподіванки. Бо Уран на підході до 21-го градусу Тільця, куспіду 4-го дому в гороскопі України. А це – питання територій і стану опозиційних сил в країні. Не тільки, але я поставила ці два акценти, бо вони позначилися і в транзитах, і подіях, що зараз відбуваються.

*

Консолідація всіх сил, партій, влади і опозиції виявилася неможливою, хоча саме з цим прийшов Порошенко до Зеленського у перші дні війни. В народу навіть не спитали відношення до звільнення Залужного, фігури, яка мала в народі майже повне прийняття і довіру. І народу не пояснили причини його звільнення.

Тож поєднання Плутону з Сатурном гороскопу України виглядає вже дуже схоже на вирок.

Що нам залишається в астрологічному передбаченні розвитку подій? Транзит Урану по 4-му дому і всі його квадрати по карті Україні? Але це більше про те – як відреагувати на ще більші виклики.

Чи може це стосуватись закінчення терміну каденції Зеленського? Можливості чергового Майдану? От із цим багато питань, бо коли поглиблююсь в астродослідження всіх протестних подій в минулому України, то бачу те ж саме і в 2024-му році. Але ж – війна. Тож дочекаємось квітня-травня.

*

*

*

За кілька днів до цього

Вочевидь, ми йдемо по колу. Командувачем ТРО Зеленський-Єрмак призначає Ігора Плахуту, який керував військами МВС при Януковичі під час розгону Майдану.

Офіційної біографії Плахути нема.

Тенденції чистки в армії ми можемо дивитись в динаміці гороскопу України, де Марс наразі йде в поєднання з Сатурном прогр. гороскопу України. І де вже знаходиться Плутон. Плутон це саме про зачистки, особливо якщо в парі з Марсом. Сатурн - структура. Зміна структури. Але вочевидь, що зачищати почали з Залужного, якого народ наділив безперечною довірою і повагою. Слідом пішли досвідчені фахівці.

Плутон по Сатурну це і про узурпацію влади. І про це нам сигналить фігура, яка керувала зачисткою Майдана серед нових призначенців.

І робиться це тоді, коли протести з боку населення майже неможливі. Бо хто буде протестувати? - патріотична, рішуча частина електорату воює; тут аби ворога стримати. А влада тим часом закручує гайки і цілеспрямовано і вже відкрито будує структуру держави під себе.

*

Непокоїть те, що Уран вже на підході до 21 градусу Тільця, куспіду 4-го дому в гороскопі України, а це наші території. Разом з деструктивною динамікою навколо Сатурну, по якому бульдозером йде Плутон, це період, коли всі зусилля потрібно зібрати в кулак і сформувати уряд порятунку, а не ламати свої ж збройні сили, але здається у влади інші плани.

*

Марс 13 февраля совершит ингрессию в знак Водолея и соединится с Плутоном. И Венера на подходе. По сути это тройное соединение на границе Козерога-Водолея. Дальше с движением Венеры через Плутон протянется цепочка переосмыслений, решений и событий.

Венера с Марсом это планеты наших чувств и эмоций, мотивации и амбиций. Это совсем не только любовь. Но последняя, как говорится, движет светилами, Марс наполняет потоки энергией, Плутон ставит любовь и смерть рядом. И три планеты образуют связку. Дополнительно сформировав полутораквинтиль с Ураном, и значит, подготовив события внезапные и шоковые.

Для кого-то это затронет именно сферу чувств, лопнув радужный пузырь иллюзий и к чему-то подтолкнув.

По гороскопу Украины все сосредоточилось на Сатурне прогр. И эта астрологическая конфигурация означает не что иное, как государственный и военный кризис.

Но развязка близка и тенденции, куда все повернет, станут понятны в ближайшее время. Как и распределение мест и ролей.

Для Зеленского момент исключительно тяжелый. Его выводят из поля влияния и обесточивают. Для Ермака - оптимальный для того, что он "считает" реформаторской деятельностью. И фокус трансформаций текущего года - именно в р-не 14 февраля. Момент, куда все двинется. Но а дальше будут свои нюансы. И свой радужный пузырь есть и в гороскопе Ермака. Но об этом как-нибудь потом.

*

В продолжение публикация на ФБ 18.02.24

Як же це я в своєму вчорашньому дописі про актуальні поєднання ближніх планет з Плутоном пропустила діяльність Зеленського на мюнхенській безпековій конференції! Бо Венера у 1-му градусі Водолія в поєднанні з Плутоном то точна опозиція цих двох планет до Марсу Зеленського. А Венера це завжди про імідж і матеріальні досягнення.

*

Якщо Марс попадає до планети в опозицію, то це вчинки з відтінком "ауто" - аутоагресія або простіше - той сук, що людина рубить, сидячи на ньому. Що вчора і відбулося на конференції в Мюнхені.

А от досвідченого дипломата Порошенка не пустили...

Здається, і Зеленського хтось підставляє. Сам Зеленський Залужному казав - помовч, Валєра, нехай розумні люди кажуть. Так от це, можливо, і є перенос, і хтось дорослий поруч з самим Зеленським, кому зараз вже не цікаво піклуватись про його імідж (допомагати з суфлерами, порадами). Якщо влада вже майже перейшла до його рук.

*

Але зараз не про Зеленського, а про тенденції, що через нього складаються. І це теж дуже погано зіграна ним роль у Мюнхені, бо Венера це не тільки про його імідж (флісочний і відверто вимогливий), а про імідж самої України - Венера на Сатурні прогр. укр і в квіконсі до Сонця радиксного! Такий важливий був день, щоб перенаправити ставлення до нас на шлях, багатий корисними потенційностями. І те, що не пустили Порошенка, то є навмисний злочин.

А тепер ми втратили ці можливості, і ланцюжок з транзитів по Плутону сформувався в вкрай невтішну тенденцію.

І інші транзити теж не будуть сприйнятливими, якщо ми самі не будемо формувати контекст.

Бо нема поганих транзитів або прогресій - а є те, що ми з цим можемо зробити.

Статьи, Прогнозы и Гадания на Таро


Оставить отзыв

Всего отзывов: 0
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом