окулус | блоги | ирина звягина | гороскопы войны | майдан 2014 - і чи можливий майдан...

Майдан 2014 - і чи можливий Майдан у 2024?

Національно-патріотичні протестні акції в Україні почалися 21.11.2013. Силовий розгон Євромайдану - 30.11.2013 ("Кривава ялинка"). 16.02.2014 - Ухвалення репресивних законів проти громадянських прав. Я добре пам"ятаю цей день і наші дискусії на Окулусі. Ми не знали, як запрацюють ці закони і чи заткнуть нам рота зразу. Це був відкритий шлях до масових репресій проти суспільства.

І роковини Небесної Сотні 18-20.02.24.

Саме 18 .02.24 я розглядаю астрологічно як пік народного збурення і протистояння двох векторів - Майдану и антимайдану. Хто б що не казав, а повернення зараз ключових фігур у владу, які мали відношення до подій 2013-14, це показник, що й вектор антимайдану досить потужний і таки має прихильників серед народу.

*

Я розглядаю гороскоп України 24.08.1991 17-59 Київ. Асц 16-23 Козерогу. Далі буде, як проявився градус асц в подіях 2024-го.

*

2024 рік, відмічений, аспектом Урана до Місяця гороскопу України, це прямий показник революційних настроїв у суспільстві. В 2019-му, коли народ обрав президентом Зеленського, не було сумніву, що 2024-й стане для нього останнім в цьому кріслі. Бо ще й транзит Плутона по Сатурну укр., жорсткі зміни в структурі влади. Але... завадила війна.

*

Що ми мали в динаміці гороскопу України в 2014-му. - Асц прогр. у точному квадраті до Плутону прогр. (Асц - зовнішній прояв суті державності, Плутон - влада); Марс прогр. у квадраті з Ураном прогр. Це два виключно характерні аспекти революційного підйому і змін в країні.

*

2024, крім квадрату Урану до Місяця укр., який є теж характерним показником збурення народу, ми маємо квадрат Марсу прогр. до Асц радиксного (17-й Терезів до 17-го Козерога). А це - аспект війни, і великої руйнівної сили з боку ворога.

*

Прогресії Марса рідкісно показові, і виходить, що Марс в гороскопі України працює чітко і послідовно. Даром що в шахті.

2014 - квадрат Марса прогр. з Ураном прогр.,

2019 на вибори Зеленського - квадрат Марса прогр. з Ліліт рад. 2022 - квадрат Марса прогр. з Нептуном рад.

2024 - квадрат Марса прогр. з Асц рад. і Асц прогр. у квадраті до Плутону прогр.

Що ще робить видатним саме 2024 рік. Місячні Вузли прогр. теж знаходяться в 17-х Козерога - Рака; це квадрат з Марсом прогр. А Місячні Вузли - це найважливіше завдання в цьому році, і Марс нам вказує на те, що це - війна. І нічого іншого. Вузли - це і реакція світу. Чи чекає світ від нас ще й внутрішніх заворушень? Звісно, ні. І владу цю в 2024-му ми не змінимо. Мається на увазі революційний шлях, коли вирішує народ. Але інша справа - як буде трансформувати себе сама влада.

*

Уран у квадраті до Місяця України буде про інше - про великий подив народу, який привів цю владу, на те, у що влада буде перетворювати державу. І тут вже грає транзит Плутону по Сатурну укр.

Коли ми думаємо, що це про очищення влади від корупції, влада може використати силу Плутону навпаки - на репресії проти будь-яких свобод і підсилення режиму, закручування гайок і масові звільнення всіх інакомислячих.

*

Я знаю, що цей допис демотивуючий. Але мене бісять астрологічні прогнози без математичної логіки, бо астрологія це перш за все - математика і розрахунки.

Далі про мотивацію. Насамперед нам потрібно знати все, як воно є. Тому - читати не тих, хто дає надію і заспокоює, а тих, хто максимально чітко розкладає ситуацію і її тенденції. Бо це війна, а на війні краще все знати заздалегідь. І готуватись до різних варіантів.

Головне - це запас міцності. І квадрат Марса до Асц України це самий сильний аспект для того, щоб протистояти ворогу. Мені важко пояснити, чому саме на цьому аспекті був звільнений весь вищий генералітет воюючої армії. Але можливо, щось в цьому є для іншого рівня розвитку тенденцій.

Якщо запас міцності є, то тим чи іншим шляхом ми вийдемо на більш сильні позиції. Як я вже писала - на нас працює час, і нічого не треба прискорювати. І фахівці, звільнені нефахівцями, повернуться на місця, яких достойні.

Статьи, Прогнозы и Гадания на Таро


Оставить отзыв

Всего отзывов: 0
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом