окулус | статьи | гороскопы, прогнозы | осенние затмения 2022 года или на разломе эпох

Осенние Затмения 2022 года или на разломе эпох

Ситуації жовтня 2022 року безпосередньо пов"язані з коридором затемнень, тобто кармічного перехрестя, що визначає шляхи і перемикаючі стрілки, яким покотиться світовий поїзд. Затемнення з Кету та Венерою в Скорпіоні, це все про занепад та трансформацію цінностей.

Транзити місяця >>> , другий тиждень >>> третій тиждень >>>

Затемнення відбувається у вівторок, день Марса , що знаменно, оскільки Марс стаціонарний, у розвороті, що змінює свій напрямок. Отже, і затемнення з Кету – це вичерпання енергії та зміну мотивацій.

Час Юпітера (теж до речі ретроградного) це про те, що розвивається та отримує можливість

Накшатра Сваті, під керуванням Раху (з Ураном у Тельці – опозиція) у паді Стрільця. Управитель Вайю, мотивація – Артха, символ – Меч, властивості – КАПХА

Моральний кодекс, концентрація на контактах, угодах, залагодження конфліктів, поєднання людей

Системні протиріччя, конфлікт із нововведеннями, неміцність досягнення та домовленостей ...

... Філософська вказівка на глибинні причини була висловлена в 3 вірші Даодецзін:

Щоб у народі не було злодіїв,

не потрібно цінні речі ставити понад усе.

Щоб зробити чистими серця людей,

Треба відвернути свій погляд від того, що народжує бажання

А знак Терезів породив специфіку (відповіді на виклики часу). Було озвучено нові категоричні умови та ультиматуми людству. Причому озвучені не так голосами і словами політичних діячів, як тими силами, які стоять НАД людством і спрямовують його еволюцію. Хоча людям найбільш лякаючим сценарієм є обмін ядерними ударами, але найбільш руйнівні та безповоротні удари по стабільності та звичному соціальному устрою ВЖЕ завдано. У тонкому плані сталися руйнації глобальніші, ніж ядерні вибухи. І всі ВЖЕ спостерігають наслідки цих ударів астрального плану, але ще не розуміють, ЩО, власне, сталося і відбувається, і не розуміють, що вони бачать, оскільки нічим розуміти і бачити всі ці незвичні речі для земного погляду. Далеко не всі процеси, що відбуваються зараз, мають земну природу.

Більшість людей бачать лише те, що звичний порядок життя руйнується і колись стабільні зв"язки, держави, гарантії летять під укіс. Але це і є наслідки того, що вибухнуло в астральному плані на початку року.

Осінь і саме символ Терезів зачіпає реакцію Матриці світу , тобто – приносить реакцію у відповідь. Секіра - відсікання старих умов, зв"язків, зобов"язань, обнулення. Ключовою планетою тут виступає Венера, як управитель Терезів і Тельця, де і відбулися головні астроподії. У певному сенсі це короткої миті балансу і тиші, який подібний до води, що відступає з затоки перед цунамі, Гола Дно.

Це дно людського підсвідомості, що оголилося, дуже багато чого нам показує і навіть більше - пред"являє як рахунок до платежу. І доведеться платити, якщо ми хочемо пройти через митниці у Новий час, з території Хаосу – на територію порядку. Це одна з відповідей, чому так прискорилися кармічні процеси, і чому так важко індивідуальні. Гора сміття - це гора брудної роботи, і сама вона не стане. Всі ми опиняємося в ролі мимовільної Попелюшки і сподіваючись, що з"явиться хтось, хто розбереться з цією роботою, а нас візьме в чарівну казку – але ні. Зі своїм гівном доведеться розбиратися самим, і наводити лад теж самим. І часу на роздуми практично не залишилося.

За невеликою паузою приходить друга хвиля 23 роки, яка буде потужнішою за колишню і торкнеться набагато більше верств і людей, ніж це було в лютому 2022 року.

Затемнення 25 жовтня формує програму на наступні півроку і безпосередньо торкається теми управління, державного, політичного та соціального. Це уособлює рух Плутона, що змінює знак обрушує Козерожі шаблони та схеми колишнього періоду разом до речі сказати “зеленим переходом”. Як приклад. Тож актуальне завдання на найближчі місяці – усвідомлення цього сміття та очищення простору для майбутніх конструкцій. А це означає, що настав час сказати і почути правду, простими і доступними словами.

Стара брехня, це що тримає старими якорями у небезпечній бухті у ситуації цунамі. Щоб його уникнути у відкрите море новим змістом.

Чи потрібно просто замислитися, що має ще статися, щоб державні діячі, політики та ЗМІ у своїй роботі почали керуватися правдою та почуттям Істини? Ось це і відбуватиметься, щоб у всіх абсолютно не залишалося ілюзій.

Сатурн, переходячи в Риби починає революційним чином каламутити стихійну природу колективних процесів, розмиваючи межі, умовності і натякаючи на психічну природу проблем, що з"являються, змиваючи і утилізуючи сміття попереднього 20 століття. Саме це сміття спливло на поверхню з колективного несвідомого, як неперетравлені залишки колишніх диктатур та їх злочинів, помилки та спотворення імперських амбіцій наддержав та шахрайської фінансової політики. Ось ці заряджені космічним обуренням порушеного балансу і створює цю руйнівну енергію астрального цунамі.

І вже наступне, квітневе затемнення 2023 приносить хвилю НОВОГО. Хоча слід зазначити, що обидва ці затемнення про природу та зміни влади. Їхні програми, ідеології та наміри стрімко змінюються разом із людьми, яких ми зазвичай називаємо провідними лідерами. Нова епоха вимагатиме і нових лідерів, і вже за ними можна судити про нові напрямки.

Треба сказати, що енергії, що починаються в 2023 році, унікальні. З"єднання Урана, Юпітера і Раху (ядро квітневого затемнення) востаннє було в 1900 році, так що порція свіжого вітру змін і нових смислів підходить неабияк.

Для наочності - схожі планетарні положення, Юпітер, Уран, Вузли.

-1939-1940 Уран + Сатурн і Юпітер з Кету в Тельці

1856-1857 роки,

1762 переворот Катерина змінює Петра 3

1668 р. реформи Никона, початок повстання Степан Разін

1632, 30 річна війна в Європі, війна за Смоленськ

=========================================

Перша половина місяця – системний конфлікт Сатурна та Урану – жорсткість, незмінність, непереможна впертість і холодна логіка задають домінуючий вплив, і така сама емоційна хвиля з відтінком параноїдальності. Боротьба консервативної та радикальної позиції, непримиренні позиції.

Образ - Візок, що загруз у бруді, треба проявити наполегливість + придбати помічників. Сценарій, коли виявляється перешкода… Завдання – подолання попереднього стану. Поспішність нашкодить

Цей квадрат дає диктаторські тенденції. Навіть у прогресі боротьби за свободу відбувається придушення з незгодних.

На тлі протистояння ретро Меркурія та його наступні петлі з Юпітером протягом місяця виринає вкрай цікава тема – яку можна сформулювати як духовне вирішення матеріальних проблем.

Позитив (Меркурія та Юпітер) – шукають рішення, але весь попередній досвід дає збої на тлі жорстких реалій конфлікту (Сатурн Уран) у яких цей досвід не допомагає, і потім світ приходить до кризи. Іншими словами – весь попередній досвід виявляється марним, потрібні нові рішення. Поле кризи та поле пошуків – величезне, і охоплює практично всі сфери життя, початок і кінець, Альфа та Омега (Риби та Овен). Ключову роль може зіграти нове натхнення, і воно може бути справді приголомшливим, коли реалізується в революційних ситуаціях вже 2023 року (Уран з Юпітером та Раху в Тельці). Має бути відкривати нові закони та межі майбутнього. Маркс і Фрідман вже перестали відповідати на питання, які задає сучасна реальність.

Акаунт Віталия Бердника на ФБ